Te fogalom, te édes szó: Gerbeaud!

Ízleld meg a Gerbeaud legendás történetét!

Budapest kultikus cukrászdájának világa édes történetekkel, szórakoztató legendákkal, és süteménykóstolóval.

Mindenkinek van egy története a leghíresebb budapesti cukrászdáról, ami méltó párja a bécsi Sachernek vagy a párizsi Ladurée-nek. Sétánkon felfedezzük a pesti édes életet, ahova járni rang volt és mindenki megfordult, aki számított a boldog békeidők Budapestjén. Bepillantunk a Gerbeaud-kisasszonyok mindennapjaiba és megtanulhatjuk különleges nyelvüket, miközben megismerjük a cukrászdát alapító Kugler Henrik és üzemmé fejlesztő Gerbeaud Emil életét is.

Sétánk végére már nem lesz kérdés, miért ez a cukrászda vált Erzsébet királyné budapesti törzshelyévé és a legújabb süteménykreációt megkóstolva azt is megtudjuk, minek köszönhetjük a Gerbeaud mai reneszánszát.

Esetleges gluténérzékenységedet jegyvásárlást követően jelezd nekünk kérlek az info@hosszulepes.org címen, a cukrászdának nem áll módjában a helyszínen teljesíteni a kéréseket!

Szeretnéd, hogy csak ti sétáljatok velünk? Rendeld meg csapatépítő magánprogramként 175 000 Forint + ÁFA összegért, írj nekünk a részletekért ide kattintva!

A séta a Gerbeaud Kávéházzal együttműködésben valósul meg.

Kategóriák
Történelmi séta Történelmi séta | Kortárs séta Kortárs séta | Gasztroséta kóstolóval Gasztroséta kóstolóval | Budapest Budapest | Magánsétaként is megrendelhető | Gyerekeknek ajánlott |
Időtartam
120 perc
Indulás
5. kerület, Szervita téren (térkép)
Érkezés
5. kerület, Gerbeaud cukrászda (térkép)
Ár
6 190 Ft

Le ne maradj! Foglalj időpontot!

június 11, vasárnap
Indulás: 10:00
június 17, szombat
Indulás: 11:00
június 18, vasárnap
Indulás: 11:00
június 24, szombat
Indulás: 10:00
július 1, szombat
Indulás: 09:00
július 2, vasárnap
Indulás: 09:00
július 15, szombat
Indulás: 09:00
augusztus 5, szombat
Indulás: 09:00
augusztus 11, péntek
Indulás: 17:00
augusztus 12, szombat
Indulás: 09:00

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!