Pezsgős ötórai tea a Gerbeaud-ban

Gerbeaud és hosszúlépés.járunk? élmény cukorfüggőknek

Tudtad, hogy a 19. század elején patikákban is lehetett édességet kapni, a cukrászdákban pedig gyakran árultak akkor ritkaságnak számító déligyümölcsöt is? A Gerbeaud és a hosszúlépés.járunk? közös teadélutánján megáll az idő, a kalóriaszámláló és együtt belefeledkezünk a Gerbeaud ház történetébe és süteményeibe.

A békebeli hagyományokat felevenítő ötórai teával kiegészülő sétán kiderül, hagyományosan miért nők járnak cukrászdába, hogyan keveredett adósságba Kugler Henriknél Erzsébet királyné és ki volt valójában Ramseyer Eszter, a cukrászda vaskezű főnöknője. Megismerjük a magyar cukrászat, és olyan ikonikus édességek eredettörténetét, mint a konyakmeggy, a mignon, vagy a csokoládé bonbon. Mindezek után pedig nem borzoljuk tovább a kedélyeket, és a következő, csak a hosszúlépés.járunk? sétálói számára elérhető, múltidéző teadélután menüvel várunk benneteket:

 

Mini szendvicsek (vegetáriánus, halas, húsos tramezzini)

sajtos-magvas rúd

káposztás hasé  

Mini Gerbeaud, mini citrom tarte, macaron, tápióka puding gyümölcsökkel vagy somlói galuska mini pohárban, édes kekszek, bonbon vagy konyakmeggy 

1 csésze kávé vagy tea  

1 pohár Sauska Brut pezsgő 

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy erre a programunkra a sétajegy ajándékutalványt nem áll módunkban elfogadni. Jegyváltáskor, kérjük, ezt vedd figyelembe!

 

Kategóriák
Történelmi séta Történelmi séta | Gasztroséta kóstolóval Gasztroséta kóstolóval | Budapest Budapest | Épületbejárás | Hosszúlépés+ | Magánsétaként is megrendelhető |
Időtartam
120 perc
Indulás
5.kerület, Szervita tér (térkép)
Érkezés
Gerbeaud Kávéház (térkép)
Ár
17 890 Ft

Le ne maradj! Foglalj időpontot!

április 15, szombat
Indulás: 16:00
április 23, vasárnap
Indulás: 16:00
május 7, vasárnap
Indulás: 16:00
május 14, vasárnap
Indulás: 16:00

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!