Első figyelmeztető

Mit csinál a Katona színésze este 18.25-től 19 óráig?

„18 óra 25 perc, első figyelmeztető” - hangzik fel minden színházban az ügyelő szava, ekkor veszi kezdetét az a harmincöt perc, ami két világot választ el: a mindennapok rutinját a színházi varázstól.

Ezt a rövid, de mégis végtelen hosszúnak tűnő időszakot mutatják be sétánkon a Katona József Színház művészei, Dankó István, Kiss Eszter és Pelsőczy Réka. A színészek személyes élményeiken keresztül mesélik el, miként zajlanak az esti előadás előkészületei és hogyan élik meg ők a színpadra lépés előtti perceket.

A Katona kulisszái mögé pillantva mindent láthatunk, amit eltakarnak a színpadi díszletek. Elmerülünk az öltözők, a színészbüfé és a súgólyuk világában, megismerjük, milyen az idegesítő néző és felfedezzük az egykori protokollszobát is, ahol Aczél elvtárs egy bárpult és puha kanapék társaságában fogadta az elé járuló művészeket.

A sétán szűk terekben haladunk, klausztrofóbiásoknak nem ajánljuk a részvételt. 2018 és 2022 között Kulisszák mögött címen más tartalommal, de azonos helyszínen tartottuk épületbejárásunkat a Katona József Színházban - kérjük ezt vedd figyelembe jegyvásárlás előtt.

A sétán 12 évnél fiatalabb gyerekek sajnos nem tudnak részt venni.  

Szeretnéd, hogy csak ti sétáljatok velünk? Rendeld meg csapatépítő magánprogramként 155 000 Forint + ÁFA összegért, írj nekünk a részletekért ide kattintva!

A program a Katona József Színházzal együttműködésben valósul meg.

Kategóriák
Kortárs séta Kortárs séta | Budapest Budapest | Épületbejárás | Magánsétaként is megrendelhető |
Időtartam
120 perc
Indulás
Katona József Színház épülete - 1052, Budapest, Petőfi Sándor utca 6. (térkép)
Érkezés
Katona József Színház épülete - 1052, Budapest, Petőfi Sándor utca 6. (térkép)
Ár
6 190 Ft

Le ne maradj! Foglalj időpontot!

június 10, szombat
Indulás: 10:25
június 10, szombat
Indulás: 12:25
június 11, vasárnap
Indulás: 10:25
június 11, vasárnap
Indulás: 12:25

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!