Bűnös város

Séta Budapest sötét oldalán.

Nagyvilági kurtizánok, piti zsebtolvajok, nyers erőszak és agyafúrt csalások a  hosszúlépés.járunk? leggyanúsabb sétáján.

Az Osztrák- Magyar Monarchia idején Budapest elképesztő tempóban fejlődött. A csillogó főváros ábrándképe azonban nemcsak a becsületes polgárokat vonzotta, így a nagyvárosban a bűnözés is hamarosan ipari méreteket öltött. Képzeletben abba a korba utazunk, ahol országok között utazva legfeljebb a vasúti jegyünket ellenőrizték, útleveleinket még nem. 

Világhíres éjszakai élet, a Monarchia legszabadosabb mulatói és virágzó prostitúció: a nagyváros forgataga már a vonatról lelépve beszippantotta a Budapestre érkezőket. Belvárosi sétánkon azokról azokról a nőkről és férfiakról mesélünk, akik a századfordulós város sötét oldalán próbáltak szerencsét és aztán vagy elbuktak, vagy elképzelhetetlen magasságokba emelkedtek.

Szeretnél barátokkal, családdal vagy kollégákkal privát Bűnös város sétát?
A sétát magánprogramként is megrendelheted, ennek ára: nettó 182 900 Ft + Áfa.
Időpontegyeztetésért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hosszulepes.org címen.
Hosszúlépés élmény, csak Nektek!

Kategóriák
Építészeti értékeink Építészeti értékeink | Történelmi séta Történelmi séta | Kutyabarát séta Kutyabarát séta | Budapest Budapest | Magánsétaként is megrendelhető | Séták hétvégéje |
Időtartam
150 perc
Indulás
5. kerület, a Szervita téren (térkép)
Érkezés
5. kerület, a Magyar utcában (térkép)
Ár
6 190 Ft

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!