Bűnös város

Séta Budapest sötét oldalán.

Nagyvilági kurtizánok, piti zsebtolvajok, nyers erőszak és agyafúrt csalások a  hosszúlépés.járunk? leggyanúsabb sétáján.

Az Osztrák- Magyar Monarchia idején Budapest elképesztő tempóban fejlődött. A csillogó főváros ábrándképe azonban nemcsak a becsületes polgárokat vonzotta, így a nagyvárosban a bűnözés is hamarosan ipari méreteket öltött. Képzeletben abba a korba utazunk, ahol országok között utazva legfeljebb a vasúti jegyünket ellenőrizték, útleveleinket még nem. 

Világhíres éjszakai élet, a Monarchia legszabadosabb mulatói és virágzó prostitúció: a nagyváros forgataga már a vonatról lelépve beszippantotta a Budapestre érkezőket. Belvárosi sétánkon azokról azokról a nőkről és férfiakról mesélünk, akik a századfordulós város sötét oldalán próbáltak szerencsét és aztán vagy elbuktak, vagy elképzelhetetlen magasságokba emelkedtek.

Szeretnél barátokkal, családdal vagy kollégákkal privát Bűnös város sétát?
A sétát magánprogramként is megrendelheted, ennek ára: nettó 158 645 Ft + Áfa.
Időpontegyeztetésért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hosszulepes.org címen.
Hosszúlépés élmény, csak Nektek!

A Magyar Építész Kamara szakmai továbbképzésként elismeri a sétát, pontértéke 0,5 pont. A kamarai pont igénylését kérjük a helyszínen jelezd! 

Kategóriák
Építészeti értékeink Építészeti értékeink | Történelmi séta Történelmi séta | Kutyabarát séta Kutyabarát séta | Budapest Budapest | Magánsétaként is megrendelhető | Séták hétvégéje |
Időtartam
150 perc
Indulás
5. kerület, a Szervita téren (térkép)
Érkezés
5. kerület, a Magyar utcában (térkép)
Ár
5 490 Ft

Le ne maradj! Foglalj időpontot!

február 11, szombat
Indulás: 14:00
február 18, szombat
Indulás: 10:00

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!