Budapesttől alig néhány HÉV megállóra található Szentendre. Itt van a főváros mellett, mégis, alig ismerjük. Három új sétánkon felfedezheted a festői Szentendre kevésbé ismert arcait.

Ellenszélben - Alternatív kultúra a Kádár-kor Szentendréjén
Ha Szentendre, akkor művészetek! A szocialista évek áporodott levegőjében néhány fiatal egy egyedülálló összművészeti kezdeményezésbe fogott, amely néhány évvel később Vajda Lajos Stúdióként vált ismertté. Sétánkon az ő történetüket követjük végig az első templomdombi kiállításuktól a letartóztatásukig, majd az önálló pincehelyiségük megnyitásáig.

A sétára itt tudsz jelentkezni.

 

Templomok városa - Multikulti Szentendre
Fedezd fel Szentendre sokszínűségét a templomtornyokat követve! Megannyi vallás, megannyi kultúrája tárul fel előttünk a város macskakövein lépkedve. Szó lesz a felekezetek összefogásáról, az ide telepedett népcsoportok hagyományairól, a középkori napóráról és a főutca névadójáról is.

A sétára itt tudsz jelentkezni.

 

Újrakezdők - Megvalósult álmok Szentendrén
Gondolkoztál már rajta, hogy feladd a megszokott életedet és munkát válts? Szentendrei sétánkon olyan sikeres embereket mutatunk be, akik nem féltek valóra váltani a vágyaikat. A program során öt különböző életutat ismerünk meg a Pesti Est alapítójával, Lang Andrással!

A sétára itt tudsz jelentkezni.

 

Következő programok

A csend hangjai

aug.22. kedd
ind: 21:00
Részletek

Biblioterápia a Festeticsekkel

aug.25. péntek
ind: 20:00 Már csak 1 hely van
Részletek

Fogások és felfogások

aug.26. szombat
ind: 11:00
Részletek

Kelet népe

aug.26. szombat
ind: 16:00
Részletek

A Sisi legenda

aug.26. szombat
ind: 16:00
Részletek

Légy naprakész

Ajánlat

Ajándékozz városélményt!

Válaszd rugalmasan beváltható sétajegyünket, amellyel másfél éven belül te, vagy akinek ajándékba szánod, bármely sétánkra jelentkezhettek.

Sétajegy vásárlása