Sétajegy ajándékutalvány

Sétajegyünk a hosszúlépés.járunk? örökké érvényes ajándékutalványa. Ideális ajándék, mellyel nem csak egy tárgyat ajándékozol, hanem a közös felfedezés maradandó élményét. A sétajegy mindössze 6 190 forintért ajtót nyit a városra és az utazás fenntartható élményét nyújtja saját otthonunkban, környezetünk  terhelése nélkül.

Ajándékozz városélményt karácsonyra, születésnapra, évfordulóra esküvőre, minden olyan alkalomra, amikor valami  igazán különleges ajándékkal szeretnél készülni! 

Akár már hónapokkal karácsony előtt listákat gyártasz, akár az utolsó pillanatra hagyod a döntést, a hosszúlépés.járunk? sétajegyével biztosan örömet fogsz szerezni. Ajándékutalványunk örökké érvényes, boldog tulajdonosa pedig szabadon válogathat programjaink között. Ő dönti el mikor és melyik hosszúlépés.járunk? sétán merül el a városban. Ezt adja a hosszúlépés.járunk? sétajegy ajándékutalványa.

SÉTAJEGYET RENDELEK

Miközben a világ rohan körülöttünk, a városi séták kikapcsolnak a folyamatos pörgésből. Együtt utazunk a saját városunkban, ahol meglátjuk a házak rejtett díszeit, meghalljuk az utcák és parkok hangjait, felfigyelünk az illatokra. A sétajegy mindössze 6 190 forintért örökre szóló élményt nyújt

Sétajegyünket megrendelheted online kézbesítéssel és házhozszállítással is - ahogy neked kényelmesebb. Ha azonnal szeretnéd megkapni, válaszd az online kézbesítést és e-mailben rögtön küldjük a jegyeket. Ez egy otthon nyomtatható, pdf formátumú, egyedi kóddal ellátott, igényes kivitelű dokumentum, melyet akár azonnal át is adhatsz. Előre nyomtatott jegyeinket futár partnereink legkésőbb három munkanapon belül kézbesítik az általad megadott címre. Ha legalább négy jegyet rendelsz, a szállítási díjat is mi álljuk. 

Webáruházunkban biztonságosan fizethetsz bankkártyával és SZÉP kártyával is. Amennyiben készpénzzel fizetnél, szerte Budapesten várunk sétajegypontjainkon.

A sétajegy tökéletes céges ajándék! A munkahelyi csapatok akkor is találkozhatnak egymással programjainkon, amikor a mindennapokban otthonról dolgoznak. Ajándékozz városélményt partnereidnek és munkavállalóidnak, rendelj nagy mennyiségben sétajegyeket online.

SÉTAJEGYET RENDELEK

Sétajegy ajándékutalványunk a vásárlástól számítva időkorlát nélkül beváltható bármely magyar nyelven meghirdetett nyilvános sétánkra.

Ez alól mindössze Hosszúlépés+ programjaink jelentenek kivételt, amelyekre kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges regisztrálni.