Hosszúlépés a körúton túl - itt az új könyv!

Újpest, a vasból-koromból épült iparváros, az 1944-es szürreális karácsony Budán, a város örökös peremének számító Józsefváros szobakonyhás világa és az egykor hatalmas Weiss-birodalom: érkezik a Hosszúlépés a körúton túl.

Mi sem hittük volna, de igaz: októberben megérkezett második könyvünk, a Hosszúlépés a körúton túl! Tavaly megjelent első könyvünk, a Hosszúlépés Budapesten a karácsonyi könyvvásárok kedvence lett, ezért idén újabb könyvet írtunk, ismeretlen budapesti történetekkel és eddig rejtőző városi titkokkal. A Hosszúlépés a körúton túl már most előrendelhető!

Közel egy évtizede éve sétálunk Budapesten és gyűjtjük a város legizgalmasabb történeteit, azokat, amiket nem találsz meg a történelemkönyvekben. Ahogy az első könyvünk, a Hosszúlépés Budapesten, a Hosszúlépés a körúton túl is négy sétára visz, hogy újabb történeteket mesélhessünk el. Ezúttal elhagyjuk a városközpontot, hogy megtudjuk, milyen sztorikat rejt a bőrből-vasból épült iparváros, Újpest, és milyen volt az 1944-es szürreális karácsony Budán, ahol az utolsó karácsonyfákat már becsapódó gránátok között vásárolták meg a budai polgárok. A Hosszúlépés a körúton elvisz a város örökös peremének számító Józsefváros szobakonyhás világába és végigjárja a város déli részén húzódó hatalmas ipari negyedet is, Ferencvárostól a csepeli Királyerdőig, Budapest talán legreménytelenebb nyomornegyedéig.

Egyszerre nézzünk meg a város fényeit és az árnyékban meghúzódó százezrek életét, a luxusban élő elitek világát és a nyomorban tengődő tömegeket. Ismert embereket új oldalukról mutatunk meg és feledésbe merült budapestiek sorsát tárjuk fel, hiszen a város róluk és rólunk szól: akik itt élünk, akiknek otthona Budapest.

OLVASS BELE A KÖNYVBE! Rendeld meg még most ide kattintva!